Gerben van de Weerd
Gerben van de WeerdAlgemeen Fysiotherapeut
Gerben van de Weerd is sinds oktober 2017 werkzaam bij onze praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut met diverse specialisaties, waaronder ” Dry Needling’’. Speciale aandacht heeft hij voor revalidatie van (sport)blessures en behandeling na een operatie . Maar u kunt ook bij hem terecht voor allerlei reguliere klachten van het beweegapparaat. In het verleden heeft hij professioneel voetbal gespeeld bij o.a RKC, vv Emmen, Fortuna Sittard en FC Wageningen. Ook bij GVVV en buurman DOVO speelde hij enkele jaren, vervolgens bij CANDIA in Rhenen. Gerben is nu actief als jeugdtrainer eerst bij DOVO en vv Bennekom en recentelijk bij CANDIA in Rhenen.
Irene Wittendorp-Essink
Irene Wittendorp-EssinkMsc Oncologie fysiotherapeut
Irene is sinds Februari 2019 werkzaam bij onze praktijk en is master of science in Oncologie fysiotherapie.

Daarnaast heeft zij ook specialisaties op het gebied van hartrevalidatie, hartfalen en COPD/astma. In de behandelingen staat persoonlijke benadering, een luisterend oor en gerichte therapie centraal.

Jan Joost Versteeg
Jan Joost VersteegEigenaar, manueel therapeut, kaakfysiotherapeut
Jan Joost Versteeg is oprichter en eigenaar van Manuele therapie en fysiotherapie Kerkewijk. Naast manueel therapeut is Jan Joost ook kaakfysiotherapeut. Naast deze specialisaties heeft hij verschillende cursussen gevolgd in de toepassing van dry needling, McKenzie therapie en echografie. Jarenlang heeft Jan Joost gewerkt met topsporters waaronder K-1 kampioenen, Olympische atleten en voetbalclub G.V.V.V. Jan Joost is een betrokken, deskundig en ervaren therapeut. In de praktijk behandeld Jan Joost verschillende patiënten zoals (top)sporters, mensen met kaak klachten, rugklachten maar u kunt ook bij hem terecht voor reguliere klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.
Jerre Hoogenboom
Jerre HoogenboomAlgemeen Fysiotherapeut
Jerre Hoogenboom is sinds maart 2021 werkzaam bij onze praktijk. Hij is fysiotherapeut met als specialisatie de schouder en de lage rug. Jerre heeft in het verleden ervaring opgedaan bij een praktijk in Utrecht waar hij onder andere bekkenklachten, schouderklachten en lage rugklachten heeft gezien. Daar heeft hij ook kennis gemaakt met fasciatherapie en actieve oefentherapie. Voor Jerre zijn (op het gebied van fysiotherapie) persoonlijk contact, humor en maatwerk op individueel niveau belangrijke factoren. Op het moment doet hij zelf aan mountainbiken en calisthenics-training (dat is buiten trainen op lichaamsgewicht).