Team

/Team
Team 2017-08-24T13:38:28+00:00

Anouk Mantel

Fysiotherapeute en biomedisch wetenschapper

Anouk is sinds augustus 2017 werkzaam bij de praktijk voor Manuele en Fysiotherapie Kerkewijk. Voorheen heeft zij als biomedisch wetenschapper bij het UMC Utrecht gewerkt. Anouk is een leergierige en enthousiaste fysiotherapeute die u graag helpt bij het verhelpen van uw lichamelijke klachten. U kunt bij haar terecht met verscheidene klachten, zoals nek/schouder- en rugklachten. Haar passies zijn tennis en haar kinderen.

Mieke Arens

Fysiotherapeute en Oefentherapeute Cesar

Mieke Arens is algemeen fysiotherapeute en oefentherapeute Cesar. Binnen de fysiotherapie spreekt de samenhang tussen de lichamelijke en mentale gezondheid haar het meeste aan. Tijdens haar behandelingen staan zowel de persoon als de ontwikkeling van een goede samenwerking tussen patiënt en therapeut centraal. Mieke werkt samen met u aan uw herstel bij klachten die u belemmeren in het dagelijkse functioneren. Zij heeft, mede in de oefentherapie, ervaring in verscheidene eerstelijnspraktijken. Hier heeft Mieke ervaring opgedaan in de behandeling van zowel kind als volwassene met reguliere klachten, zoals nek-, rug- en knieklachten. Ook voor overige klachten of houdings-gerelateerde therapie kunt u bij haar terecht. Haar passie ligt bij volleybal en zij heeft 10 jaar in Veenendaal gespeeld.

Jan Joost Versteeg

Eigenaar, manueel therapeut, kaakfysiotherapeut

Jan Joost Versteeg is oprichter en eigenaar van Manuele therapie en fysiotherapie Kerkewijk. Naast manueel therapeut is Jan Joost ook kaakfysiotherapeut. Naast deze specialisaties heeft hij verschillende cursussen gevolgd in de toepassing van dry needling, McKenzie therapie en echografie. Jarenlang heeft Jan Joost gewerkt met topsporters waaronder K-1 kampioenen, Olympische atleten en voetbalclub G.V.V.V. Jan Joost is een betrokken, deskundig en ervaren therapeut. In de praktijk behandeld Jan Joost verschillende patiënten zoals (top)sporters, mensen met kaak klachten, rugklachten maar u kunt ook bij hem terecht voor reguliere klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.

Esther Swen

Fysiotherapeute en pilates docente

Esther Swen is een enthousiaste fysiotherapeute en ervaren pilates docente. Van jongs af aan is Esther in beweging geweest en heeft zij aan verschillende sporten o.a. hockey en roeien op nationaal niveau gedaan. Na een paar jaar studeren in het buitenland (Boston, USA) heeft zij bewust gekozen voor fysiotherapie. Een studie die praktisch (be)handelen en de medische wetenschap combineert. Tijdens een studie stage in een ziekenhuis in Boston, kwam Esther in contact met de Pilates Methode als revalidatietherapie. Hierin is zij zich gaan specialiseren binnen de fysiotherapie, in het bijzonder bij orthopedische en neurologische patiënten. Inmiddels heeft Esther vele bijscholingen gevolgd waaronder het Pink Ribbon Program (Pilates& Borstkanker) in New York en reist zij regelmatig naar het buitenland om trainingen te volgen, maar ook om zelf lessen en workshops te geven. Sinds 2012 heeft Esther haar eigen Pilates Studio in Utrecht. Esther ziet een grote verscheidenheid aan patiënten, van jonge (top)sporters met sportblessures tot ouderen met neurologische aandoeningen. Esther werkt met een groot aantal behandel methodes die zij zich de afgelopen jaren heeft toegeëigend. U kunt bij Esther rekenen op een professionele behandeling met aandacht en respect.