Team

/Team
Team2018-06-08T09:14:14+00:00
Anouk MantelFysiotherapeute en biomedisch wetenschapper
Anouk is sinds augustus 2017 werkzaam bij de praktijk voor Manuele en Fysiotherapie Kerkewijk. Voorheen heeft zij als biomedisch wetenschapper bij het UMC Utrecht gewerkt. Anouk is een leergierige en enthousiaste fysiotherapeute die u graag helpt bij het verhelpen van uw lichamelijke klachten. U kunt bij haar terecht met verscheidene klachten, zoals nek/schouder- en rugklachten. Haar passies zijn tennis en haar kinderen.
Gerben van de WeerdAlgemeen Fysiotherapeut
Gerben van de Weerd is sinds oktober 2017 werkzaam bij onze praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut met diverse specialisaties, waaronder ” Dry Needling’’, begeleiding van oncologische patienten en mensen met Diabetes. Speciale aandacht heeft hij voor revalidatie van (sport)blessures en behandeling na een operatie . Maar u kunt ook bij hem terecht voor allerlei reguliere klachten van het beweegapparaat. In het verleden heeft hij professioneel voetbal gespeeld bij o.a RKC, vv Emmen, Fortuna Sittard en FC Wageningen. Ook bij GVVV en buurman DOVO speelde hij enkele jaren, vervolgens bij CANDIA in Rhenen. Gerben is nu actief als jeugdtrainer eerst bij DOVO en vv Bennekom en recentelijk bij CANDIA in Rhenen.
Jan Joost VersteegEigenaar, manueel therapeut, kaakfysiotherapeut
Jan Joost Versteeg is oprichter en eigenaar van Manuele therapie en fysiotherapie Kerkewijk. Naast manueel therapeut is Jan Joost ook kaakfysiotherapeut. Naast deze specialisaties heeft hij verschillende cursussen gevolgd in de toepassing van dry needling, McKenzie therapie en echografie. Jarenlang heeft Jan Joost gewerkt met topsporters waaronder K-1 kampioenen, Olympische atleten en voetbalclub G.V.V.V. Jan Joost is een betrokken, deskundig en ervaren therapeut. In de praktijk behandeld Jan Joost verschillende patiënten zoals (top)sporters, mensen met kaak klachten, rugklachten maar u kunt ook bij hem terecht voor reguliere klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.
Marinus OudesluijsAlgemeen Fysiotherapeut
Marinus Oudesluijs is sinds September 2017 werkzaam bij de praktijk voor manuele- en fysiotherapie Kerkewijk. Marinus is een leergierige, betrokken therapeut die u graag helpt bij het oplossen van uw lichamelijke klachten. U kan bij hem terecht voor allerlei klachten aan het bewegingsapparaat. Voor een goede behandeling staat prettig persoonlijk contact altijd op de voorgrond.